Sunday, July 24, 2011

Contest CASH & VOTE! Mudah je!!!


Contest ni by MyWrangler..

Cara2 die mudah aje..

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Juliana Juelee"

Kat bawah ni la gambo yang korang VOTE... Kat Menara Taming Sari lagik tu!!!
Vote ni sampai 31st July tau so contest ni pun sampai 31st July jugak!




Syarat2 die..

1. Copy and paste je entri ni kat belog dan nyatakan sekali adiah die apa, tak yah letak kat sidebar ke hape..
2. Kalau nak follow belog ni follow la, kalau taknak pun takpe.. No offense..
3. LIKE, LIKE n LIKE.. Gunalah akaun suami, anak, abang, adik, kakak sume tok LIKE gambo nie.. (macam hotFM dah)
4. Jgn lupe tinggalkan jejak dan id FB ye.. Kalau nak add me as fren dalam FB pun bagus.. Menambahkan frenlist hehehe..

HADIAH die???????

Sebabkan aku baru je pas buat GA from CH tu..
Kali ni adiah die CASH MONEY.. Malas nak pos, pas announce winner terus bank in.. Sonang!!!!

Berapa CASH Money????

RM30.00



Macammana pemenang dipilih???

Base on random.org

Tapi untuk referral tertinggi ada adiah jugak..
So jangan lupe mention sape referral dalam entri korang..

Kiranye ada 2 pemenang la
1. Pemenang bertuah
2. Referral tertinggi (hadiah belum decide apa)

No comments:

Followers

There was an error in this gadget